AUTOR
Lukáš Lejsek
25
.
6
2014
|

Etnetera spustila redesignovanou verzi webu www.nadaceo2.cz

Kromě rebrandingu samotné organizace obsahuje nový web www.nadaceo2.cz kompletně předělané šablony, které byly nakódovány podle grafických návrhů společnosti Motion Media.

Web plní funkci agregace všech činností Nadace O2 a prezentuje tedy kvalitním způsobem charitativní činnost, kterou O2 přes své programy kontinuálně zajišťuje.

Zlepšovák #1

Novým interaktivním způsobem pomocí časosběrné osy je zobrazen přehled projektů za celou dobu činnosti nadace včetně souvisejících příběhů zúčastněných lidí. Zobrazení na časové ose umožňuje procházet mezi jednotlivými projekty do historie a získat základní informace o daném podpořeném projektu.

   

Zlepšovák #2

Výrazný grafický prvek “lupy”, přítomný na každé stránce webu, umožňuje zvětšení textu a zvyšuje tak přístupnost pro zrakově postižené návštěvníky webu Nadace O2.

   

Zlepšovák #3

Kdo má zájem přispět a podpořit konkrétní projekt, může tak učinit na stránce “Chci pomoci druhým”, kde může názorně získat přehled čeho konkrétně by se vzdal v rámci dané výše příspěvku.

   

Realizace tohoto projektu byla pro všechny členy výrobního týmu vítanou změnou od rozsáhlých integračních projektů a možností vytvořit nový web, který v důsledku jistě přinese mnoho radosti lidem, kteří ji nejvíce potřebují.

Přečti si taky