We’ve baked cookies.
Want to have some with us
?

Mmm, they smell great! We've baked cookies on our website, and we'd love for you tohave some with us. We use them not only to keep our website working properly, butalso to anonymously analyse data on where you munch on our site. So, would you like some?

Want to know the ingredients? Check out our recipe.
You want to know the ingredients? Check out our recipe.

Cookies

Jsme Etnetera a. s., se sídlem Jankovcova 1037/49, Praha 7 Holešovice, IČO 25103814, zapsaní u Městského soudu v Praze, sp. zn. B 11168/MSPH.

Naše kontaktní údaje jsou:

E-mail: info@etnetera.cz

Telefon: +420 233 326 810

Provozujeme web na www.etnetera.cz. Na něm pracujeme s cookies. Více se o tom můžete dočíst v tomto dokumentu.

Co jsou cookies?

Cookies jsou textové soubory, které naše webová stránka odešle do prohlížeče, respektive vašeho zařízení, ze kterého naše webové stránky prohlížíte (tedy například telefon, tablet, počítač). Umožňují nám vás rozeznat a podle toho přizpůsobit naše webové stránky, provést analýzu vašeho chování, zobrazit vám určitý obsah aj. Více k jednotlivým cookies naleznete níže na této stránce..

Jaké typy cookies používáme?

Technické, funkční – ty jsou nutné k tomu, abychom vám zobrazili webové stránky a fungovaly vám tak, jak mají nebo abychom věděli, že jste nám (ne)udělili souhlas se zpracováním cookies.

Analytické – tyto nám pomáhají analyzovat, jak fungují webové stránky z hlediska chování návštěvníků a podle toho web případně přizpůsobovat a měnit.

Konkrétní cookies a bližší informace přímo o nich najdete v tabulce v závěru tohoto dokumentu.

Na základě čeho cookies zpracováváme?

Analytické  cookies můžeme zpracovávat na základě vašeho souhlasu. 

Toto zpracování nám znemožníte tím, že nám souhlas nedáte, dále pak nastavením prohlížeče nebo nebo pomocí nastavení cookies lišty.

Jak lze zabránit využívání cookies?

V první řadě bychom chtěli uvést, že cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v podobě, která nám neumožňuje identifikaci jednotlivce.
Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování.

Jedna z cest, jak v práci s cookies zabránit, je přes nastavení vašeho prohlížeče. Více k jednotlivým prohlížečům a výmazu/blokaci cookies najdete tady:

Dovolíme si doplnit, že nastavení je potřeba provést pro každé vaše zařízení (telefon, tablet, počítač) zvlášť.

Kdo pro nás cookies zpracovává?

  • Poskytovatel služby Google Analytics, Ads a Doubleclick společnosti Google Ireland Ltd. se sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko, v souladu se svými podmínkami – můžete si je přečíst tady.

Dále bychom chtěli zmínit:

Pokud jste nám udělili souhlas, může s vašimi cookies pracovat i tzv. třetí strana. V takovém případě ji uvádíme v tabulce níže.

Anonymní data odchází na servery v USA na základě příslušných právních předpisů (výjimky schválené Evropskou unií, případně po splnění dalších požadavků na bezpečnost práce s daty).

Máme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů. Můžete ho kontaktovat na dpo@etnetera.cz.

Při zpracování osobních údajů máte podle nařízení GDPR (nařízení EP a Rady EU č. 2016/679) právo se na mě obrátit a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; v určitých případech můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat výmaz nebo uplatnit právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.

Název Typ Kdo ji využívá Expirace Co dělá (účel)
_ga Analytická Google 2 roky Identifikátor umožňující agregaci dat z Vaší návštěvy v Google Analytics.
_gid Analytická Google 24 hodin Identifikátor umožňující agregaci dat z Vaší návštěvy v Google Analytics.
_ga_<container-id> Analytická Google 2 roky Používá se k zachování stavu relace.

Text

Start your AI journey now
Icon