AUTOR
Petr Votoček
11
.
11
2015
|

Představení našich týmů

Projektová divize, která proměnuje vize našich klientů ve skutečnost, se skládá ze 7 týmů. Pojďme si je v krátkosti představit.

Nejrychleji rostoucím mužstvem z pohledu počtu členů je náš mobilní tým, který se zabývá vývojem mobilních aplikaci pro iOS, Android, Windows Phone. Vedle samotného vývoje aplikací pro mobilní telefony, se zabývají možnostmi jak v našich projektech, které pro naše zákazníky realizujeme, smysluplně využít třeba chytré hodinky či iBeacons

.

CMS se zaměřuje na projekty a weby s rozsáhlou obsahovou částí. Pro jejich tvorbu a správu využívá buď flexibilní CMS systém jNetPublish vyvinutý přímo u nás, případně, pokud je to vhodné pro zákazníka, jiné opensource řešení. Dlouhodobě spravují a rozvíjí hlavní prezentace společnosti O2 Czech Republic.

Synergy je průkopníkem agilního řízení projektů v Etneteře. Intenzivně a velmi na blízko se starají o naše dva klienty Datart a Fortunu. Krom projektů pro web se zabývají i vývojem mobilních aplikací.

BOSS je sehraný tým vyvíjející komplexní aplikace pro našeho automotive klienta Škoda Auto a.s. Krom jiného se zaměřují na důsledné testování, a to jak prostřednictvím pečlivě sestavených testovacích scénářů, tak automatických testů.

WARP je složen z našich služebně nejstarších a nejzkušenějších lidí. Mají rozsáhlé znalosti v oblastech projektového řízení, analýzy, návrhu architektury aplikací a UI, které využíváme napříč týmy a projekty. S nadsázkou lze říci, pokud by se náš projekt snad dostal do úzkých, máme tu “pana Wolfa” v podobě WARPu. Vedle toho tým stojí za vývojem naší platformy jNetPublish.

ZEBRA je týmem lidí věnující se našim novým projektům pro nové a stávající klienty. Výstupem jejich práce jsou backendové aplikace, ale i složitě integrované weby.

Evolve vznikl z původního čistě supportního oddělení, který se stará o projekty v poprojektové fázi. V (r)Evolučním označení je i závazek týmu aktivně přispívat k tomu, aby se weby a aplikace našich klientů rozvíjely a sloužily nejlépe, jak to jen jde.

Přečti si taky