AUTOR
Mikuláš Procházka
22
.
6
2020
|

Business snídaně s Etneterou

Ve čtvrtek 18. června proběhla v prostorách Truhlárny Karlín business snídaně pro klienty Etnetery, Etnetery Motion a Etnetery Activate. Naši hosté si přišli poslechnout několik prezentací shrnujících naši práci na projektech pro ŠKODA AUTO, ROSSMANN a Veolia.

V prvním bloku představil Ondřej Franek projekt ŠKODA Connect a vysvětlil, co obnáší zvládnout jeden z největších projektů mobilního vývoje v ČR. Podrobně popsal, jak řešíme koordinaci práce několika týmů (včetně propojení s týmy druhého dodavatele) na takto rozsáhlém projektu. K tomu přidal několik tipů, jakým způsobem hledat namísto standardního dodavatele opravdového partnera a zajistit tak, že bude výsledný produkt skutečně funkční.

ofr_business_snidane

Druhé prezentace se ujali společně Filip Mandík z Etnetera Motion a Pavel Pola z Etnetera Activate, kteří nám představili projekt budování loyalty programu ROSSMANN. Jedná se o první projekt věrnostního programu, který je zcela digitalizovaný a jeho uživatelé už nemají žádnou klasickou plastovou věrnostní kartičku. Přidali také několik rad, jak správně plánovat, aby se na projektu událo co nejméně “fuckupů”, jak správně nastavit KPI či jakým způsobem pomáhá segmentace a detailní analýza dat.

Závěrečné slovo si vzal Petr Hingar, který prozradil, jak lze díky IoT (Internet of Things) být šetrnější k životnímu prostředí a zároveň být businessově úspěšný. Popsal, jaké výhody přináší portál VEOLIA Voda, smart metering s near real time zobrazením spotřeby či alarmové události, které upozorní zákazníka na případné úniky vody nebo jiné problémy.

Věříme, že si business snídani naši hosté užili stejně tak jako my a už nyní začínáme plánovat další akci.

 

Přečti si taky