AUTOR
Kristýna Pilná
14
.
12
2016
|

Hledáme markeťáka! Zn.: živější než Ervín.

V Etneteře se o marketing staráme ve třech lidech. V roce 2016 nám pomáhal Ervín. Je to trochu pozér a manekýn, ale jeho vlastností si ceníme: je názorově pevný a ví, že hrdinové nekecaj. Rád přiloží ruku k dílu a pro tým by se rozkrájel. My ale cítíme, že přišel čas na změnu. Potřebujeme k sobě někoho živějšího, kdo s námi bude držet krok. Zkusíš to?

    Ervín je týmový hráč s tahem na branku. V rozhodujících chvílích bohužel často vytuhne a nedává do hry srdíčko.  

7 znamení, že se k nám hodíš:

  • Máš za sebou relevantní marketingovou zkušenost, ideálně z B2B. Potřebujeme, aby o nás trh věděl a poptával náš mobilní vývoj nebo nástroj na zátěžové testování. To jsou vzrušující záležitosti, akorát se blbě prodávají na Instagramu.
  • Jak napovídá předchozí bod, bude se ti tu pracovat líp, pokud jsi technicky orientovaný. Máš rád(a) složité věci a projekty, které nesfoukneš za jedno odpoledne. Třeseš se na to, až budeš ze svých kolegů tahat programátorské know-how a psát případové studie jako Fortuna.
  • Cítíš se silný v oblasti vytváření i plnění strategií. Často si otázky kladeš a sám zodpovídáš. Dokážeš efektivně kombinovat market research se selským rozumem a rozhodovat se.
  • Líbí se ti myšlenka, že se budeš věnovat sales marketingu. O našich úspěších nerozhodujou lajky na Facebooku, ale protějšky našeho obchodního týmu. Dokážeš pro ně vymyslet kampaň, která nám přitáhne pozornost a zakázku?
  • Jsi hodně samostatný, dokážeš si srovnat priority a projektově řídit sám sebe, aniž by ti hnily věci v Trellu a v mailu.
  • Většinu času jsi pozitivní jako Charlie Sheen! A někdy zas takový sluníčko nejsi, pokud pro to není důvod. Jsi otevřený, upřímný a chceš dávat i dostávat zpětnou vazbu.
  • Umíš anglicky. Jazyk nebudeš používat na denní bázi nebo překládat články, ale část našich aktivit směřuje do zahraničí, proto se angličtina prostě hodí.
    Tahle fotka je jasný důkaz toho, že každého člena týmu si hýčkáme (ne)ohrabaným způsobem. Nebo lehký projev fetiše.  

7 důvodů, proč tě práce s námi bude bavit:

  • Přímo ovlivňuješ směřování brandu s 20letou historií. Guidelines nedostaneš, ale postupně je vytváříš. Pracuješ hodně s obchodem a managementem. V každém bodě se můžeš ptát “proč?” a sám určuješ, “jak” to udělat. Máš tolik svobody, kolik uneseš.
  • Obklopíš se fajn lidmi, kteří rozumí digitálu. Máme 3D tiskárnu nebo ateliér virtuální reality. Pod jednou střechou sídlí celá Etnetera Group, což je skupina 6 firem, mezi kterými najdeš i kreativní nebo výkonnostní agenturu. To znamená skoro 250 lidí, od kterých se můžeš učit. Stačí vědět, co chceš.
  • Pokud zdroj inspirace a vědění nenajdeš kolem sebe, podpoříme tě v tom, abys ho hledal venku. Ať už chceš jít na kurz na Naučmese.cz nebo vyrazit na Marketing Festival.
  • Nežijeme jenom prací. Těš se na jedinečnou firemní kulturu plnou společných akcí a uvolněnou atmosféru. To se nedá popsat, musíš to zažít.
  • Naše holešovické kanceláře loni vyhrály jednu z kategorií Zasedačky roku. Když tě unaví práce u tvého polohovacího stolu a bílé kreslící stěny, můžeš si sednout do HUBu, který připomíná kavárnu. Přes oběd jdi běhat do Stromovky nebo si zacvič v malé tělocvičně.
  • Chceme, abys měl pro svou práci to nejlepší zázemí. Značku a model svého mobilu a notebooku si vybereš sám. Účet za telefon ti zaplatíme. Kromě výplaty dostaneš i stravenky, příspěvek na jazykové vzdělávání a další z balíčku benefitů.
  • Last but not least…tvůj bohovský tým. Jmenovitě:

Lenka

Ukecá rezervaci v plný hospodě a dovolá se i Ježíškovi. Prostě event manažerka! K nám se přidala v březnu, ale předtím pracovala v akcelerátoru Wayra a ve firmách Blueberry Apps nebo Liftago. Podílela se na organizaci Barcampu Praha, TEDx Prague nebo na výstavě #zapixely. Proto zná fůru lidí a ráda tě s nimi seznámí. Je to korunovaná královna pečeného bůčku a banánového chlebíčku. Miluje zimu a křupání sněhu pod nohama, proto je velká šance, že bude na týmovém pohovoru s tebou příjemně naladěná.

Petr

Pohodář, co maká jenom na 60 %. Ale nikdo se na něj nezlobí, protože to tak má ve smlouvě, aby mohl v klidu dopsat diplomku a dodělat VŠE. Sedí v týmu produktů a stará se o rozvoj našeho produktu SmartMeter.io. Nadaný multiinstrumentalista, který pořád říká “šůrec”. Přestože jezdí na růžovém Rekole, není gay ani hipster.

(Kris)týna

Neuvěřitelně talentovaná a skromná autorka těchto řádků. Dělá marketingovou komunikaci, což ji opravňuje k obsesivnímu sjíždění Facebooku a Instagramu. Má ráda cizí jazyky a dvojsmysly. Trochu smrdí chlorem, protože hraje vodní pólo.

A nejenom oni!

Do práce si vzájemně kecáme i s Pajdou, naším humouristou, politrukem a brzdou sluníčkového marketingu. Na HR záležitostech spolupracujeme s Davidem a Janou. Fotky nám pořídil náš fotograf a designer Petr. Faktury nám proplácí Zuzka. Suma sumárum, čeká tu na tebe prima parta.

    Ervín do nových věcí nikdy neskákal po hlavě. Většinou se jenom nechal táhnout týmem. Nebuď jako Ervín!  

Jdeš do toho? Napiš nám!

Pošli nám e-mail na vitej@etnetera.cz, ve kterém najdeme tvůj životopis nebo odkaz na LinkedIn. Řekni nám, proč chceš radši marketovat vývoj webů a aplikací než rohlíky. Natoč krátké video nebo nakresli obrázek levou rukou. Udělej cokoliv, z čeho nebudeš v křeči a my z toho pochopíme, kdo jsi a proč tě zajímáme.

Všem zájemcům odpovíme během prvního lednového týdne. V případě vzájemných sympatií se potkáme nad kafem v lednu. Nový rok, nová židle, nový tým!

    Už se těšíš na hobla na přivítanou? My rozhodně.  

Přečti si taky